Menu
A- A A+

Suggesties

In Grand Café 'Den Abazjoer' vindt u elke dag een nieuw suggestiebord met lekkere gerechten, klaargemaakt met dagverse, seizoensgebonden producten.

Raadpleeg ook onze waaier aan suggestiemenu's op onze website. Wij willen namelijk van al uw feesten een ‘echt feest’ maken. Onze chef heeft met zorg enkele suggestiemenu’s voor u samengesteld, zodat u thuis rustig een keuze kunt maken. Uiteraard kunnen wij ook voor u een klassiek menu samenstellen, afhankelijk van uw budget. Kortom, welkom in de culinaire wereld van Grand Café 'Den Abazjoer'!

Indien u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina. Onze chef staat graag te uwer beschikking en helpt u graag bij het samenstellen van uw menu .Wij wensen u van harte welkom!

Menu A 37;50 €

* Italiaanse ham met meloen en roquettesalade, vergezeld van een scheutje rode porto
of
Duo van kaas-en garnaalkroketjes met gefrituurde peterselie
* Krokante Zeewolffilet op een puree van saffraan
of
Zacht gegaard varkensgebraad met warme seizoensgroentjes, overgoten met een bordelaisesaus & amandelkroketjes
* Huisbereide mousse van Callebaut-chocolade
of
Crème brulée met exotisch fruit
* Koffie of thee met chocolade

Menu B 37,50 €

* Gemarineerde verse zalm met zure dilleroom & krokante toast
of
Tomaat Mozarella met pesto & basilicum
* Gevulde kalkoenfilet met seizoensgroentjes, archiducsaus & krokant aardappelgebak
of
Gepocheerde roodbaarsfilet met brandade van bloemkool & sausje van paprika
* Dame Blanche
of
Profiteroles met chocoladesaus
* Koffie of thee met pralinetje

Menu C 42,50 €

* Gandahamkroketjes op een gemengde salade met stukjes meloen
of
Scampi curry met rode cherrytomaatjes
* Melkvarkentje met mosterdroomsaus, gebakken witlof & rösti-aardappelen
of
Kabeljauw met prei, blanke botersaus & kasteelaardappelen
* Huisbereide Tiramisu met verse karamel
of
Mövenpick vanilleijs met warme krieken & geroosterde amandelen
* Koffie of thee met mondjesplezier

Menu D 42,50 €

* Cocktail van grijze garnalen uit de Noordzee
of
Rundscarpaccio met appelkappertjes, parmezaan & ruccola
* Eendeborst met gekarameliseerde appeltjes, gedroogde vijgen & kroketjes
of
Konijnenbout met kriekenbier & krokant gebak
* Sorbetpalet met exotisch fruit & vruchtencoulis
of
Nougat glacé met honing op een vanillespiegel
* Koffie of thee met verwennertje

Menu E 47,50 €

* Tartaar van Schotse zalm met radijssausje & tuinsla
of
Carpaccio van tonijn met tapenade van zwarte olijven & kappertjes
* Bloemkoolsoep met pancetta
* Gelakte eendenborst met gekarameliseerd fruit & amandelkroketjes
of
Gebraiseerd speenvarken met seizoensgroentjes, licht mosterdsausje geparfumeerd met gember & krokant gebak
* Dessertbord “Den Abazjoer”
* Braziliaans aroma of thee met versnapering

Menu F 47,50 €

* Gerookte Zalm met mierikswortelsaus, knapperige toastjes
& cresson
of
Rundscarpaccio met appelkappertjes, parmezaan & ruccola
* Aspergeroomsoep met kwarteleitje & broodcroutons
*Geroosterd varkenshaasje met seizoensgroentjes, aardappelkroketjes en archiducsaus
of
Parelhoenfilet met Véronique-sausje & vleugje cointreau, muskaatdruifjes
& aardappelgarnituur
* Bisquit van fruit op vanillecoulis
* Koffie of thee met mondjesplezier

Menu G 52,50 €

* Graved-lax met tempura van scampi
of
Carpaccio van zwaardvis met geconfijte citroen
* Consommé van ossenstaart met fijne groentjes
* Gepocheerde grietfilet met zalfje van wortelen, tuinbonen & beurre blanc
of
Gebakken Tournedos van rundshaas, gewokte primeurgroentjes & aardappelgratin
* Duo van aardbeiendessert & verse munt
* Koffie of thee met chocoladesnoepje

Menu H 52,50 €

* Rundscarpaccio met gerookte look, grana padano & parmezaanschilfers
of
Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten met tartaar van yellow fin tonijn & slaatje
* Pompoensoepje met Camembert
* Lamsfilet met puree van geitenkaas & Gandaham
of
Grietfilet op een bedje van prei met kasteelaardappeltjes
* Appeltje in de oven met kaneelijs op grootmoeders wijze
* Koffie of thee met dikmakertje

Menu I 57,50 €

* Bisque van Canadese kreeft & Armagnac
* Opgevulde tongfilets met champagnesaus
of
Geroosterde Zeebaars met venkel & gember, tomaat & citroengras
* Gegrilde lamsfilet met wilde thym, primeurgroenten & aardappelgratin met rozemarijn
of
Chateaubriand met béarnaisesaus, krielaardappelen met spek & tuinkruiden
* Dessertpalet van de chef
* Stravve kèffe méé kreiëm fotee

Menu J 70 €

* Huisbereide Ganzelever met confituur van verse & gedroogde vijgen
* Bisque van Canadese kreeft met steranijs
* Sorbet van ‘Marc de champagne’
* Lamsfilet met vitelottepuree, geitenkaas & Gandaham
of
Lotte met grijze garnaaltjes & saffraan
* Stracciatella-ijs met chocoladeschilfers & banaan
* Glaasje champagne De Castellane

Indien u in deze menu’s uw gading niet vindt, maak dan vrijblijvend een afspraak met onze chef via onze contactpagina. Hij zal u begeleiden zodat uw feest gegarandeerd een culinair succes wordt, ongeacht uw budget. Wenst u een ijstaart, biscuit of ijslammetje? Alles kan besproken worden!

Kindermenu 21,00 €

* Tomatensoep met balletjes
* Kipfilet met appelmoes en frietjes
of
Mini fishsticks met aardappelpuree
of
Verse hamburger met appelmoes en verse frietjes
of
Kinderspaghetti met ovenverse broodjes
* Kinderijsje


* Aperitiefformule met Cava Créador Brut:
(Parelende Cava Brut & fruitsap + repasse met koude & warme hapjes)                 + 14,5 €
* Aperitiefformule met Martini Brut Spumante:
(Heerlijke Spumante & fruitsap + repasse met koude & warme hapjes)                           + 14,5 €
* Wijn / Drankenformule:
(Witte, rode wijn & tafelwater + repasse, tijdens menu)
Wie geen wijn drinkt heeft keuze uit bieren of frisdranken. Deze formule eindigt na het uitschenken van de koffie of thee.                     + 12,5 €


Opmerking reservatie:

Deze menu’s dienen op voorhand gereserveerd te worden (één week). Deze menu’s zijn enkel verkrijgbaar vanaf 8 personen. Er geldt slechts één menu per tafel. De keuzemogelijkheden dienen op voorhand doorgegeven te worden. Voor bijkomende info, vraag naar Kristof of Stephen.

 

Ma - Di - Woe : van 10u tot 23u
Don : Wekelijkse sluitingsdag!
Vrij - Zat - Zon : van 10u tot 23u
 
 
Den Abazjoer, Kerkstraat 2, 9160 Lokeren - België, Tel. : +32 9 348 20 10, Fax : +32 9 328 46 28, info@denabazjoer.be, BTW: BE0474 50 19 27, Ligging