Grand Café
Den Abazjoer

Maakt van eten steeds een feest!

Contacteer ons

Heerlijk eten met dagverse producten

Grand Café “Den Abazjoer” wil van al uw feesten een ‘echt feest’ maken.
Onze chef heeft met zorg enkele suggestiemenu’s voor u samengesteld, zodat u ruimschoots thuis een keuze kan maken. Uiteraard kunnen wij ook voor u een klassiek menu samenstellen, afhankelijk van uw budget.
Kortom, welkom in de culinaire wereld van Grand Café “ Den Abazjoer”.
Onze chef staat graag te uwer beschikking mocht u eventuele vragen of suggestiemenu's hebben.
Hij helpt u dan ook graag met het samenstellen van uw menu.
Aarzel dus niet, om van uw feest een ‘echt feest’ te maken!


Menu A 45,00 €

*Italiaanse ham met meloen en roquettesalade, vergezeld van een scheutje rode porto
of
Duo van kaas-en garnaalkroketjes met gefrituurde peterselie
*Krokante Zeewolffilet op een puree van saffraan
of
Zacht gegaard varkensgebraad met warme seizoensgroentjes, overgoten met een bordelaisesaus
& amandelkroketjes
*Huisbereide mousse van Callebaut-chocolade
of
Crème brulée met exotisch fruit
*Koffie of thee met chocolade

Menu B 45,00 €

*Gemarineerde verse zalm met zure dilleroom & krokante toast
of
Tomaat Mozarella met pesto & basilicum
*Gevulde kalkoenfilet  met seizoensgroentjes, archiducsaus & krokant aardappelgebak
of
Gepocheerde roodbaarsfilet met brandade van bloemkool & sausje van paprika
*Dame Blanche
of
Profiteroles met chocoladesaus
*Koffie of thee met praline

Menu C 50,00 €

*Gandahamkroketjes op een gemengde salade met stukjes meloen
of
Scampi curry met rode cherrytomaatjes
*Melkvarkentje met mosterdroomsaus, gebakken witlof & rösti-aardappelen
of
Kabeljauw met prei, blanke botersaus & kasteelaardappelen
*Huisbereide Tiramisu met verse karamel
of 
Mövenpick vanilleijs met warme krieken & geroosterde amandelen
*Koffie of thee met mondjesplezier

Menu D 50,00 €

*Cocktail van grijze garnalen uit de Noordzee
of
Rundscarpaccio met appelkappertjes, parmezaan & ruccola
*Eendeborst met gekarameliseerde appeltjes, gedroogde vijgen &  kroketjes
of
Konijnenbout met kriekenbier & krokant gebak
*Sorbetpalet met exotisch fruit & vruchtencoulis
of
Panna cotta van kokos & baby-ananas
*Koffie of thee met verwennertje

Menu E 55,00 €

*Tartaar van Schotse zalm met radijssausje & tuinsla
of
Carpaccio van tonijn met tapenade van zwarte olijven & kappertjes
*Bloemkoolsoep met pancetta
*Gelakte eendenborst met gekarameliseerd fruit & amandelkroketjes
of
Gebraiseerd speenvarken met seizoensgroentjes, licht mosterdsausje geparfumeerd met gember 
& krokant gebak
*Dessertbord “Den Abazjoer”
*Braziliaans aroma of thee met versnapering

Menu F 65,00 €

*Gerookte Zalm met mierikswortelsaus, knapperige toastjes
& cresson
of
Rundscarpaccio met appelkappertjes, parmezaan & ruccola
*Aspergeroomsoep met kwarteleitje & broodcroutons
*Parelhoenfilet met Véronique-sausje, vleugje cointreau, muskaatdruifjes
& aardappelgarnituur
of
Geroosterd varkenshaasje met seizoensgroentjes, aardappelkroketjes en archiducsaus
*Bisquit van fruit op vanillecoulis
*Koffie of thee met mondjesplezier

Menu G 75,00 €

*Graved-lax met tempura van scampi
of
Carpaccio van zwaardvis met geconfijte citroen
*Consommé van ossenstaart met fijne groentjes
*Gepocheerde grietfilet met zalfje van wortelen, tuinbonen & beurre blanc
of
Gebakken Tournedos van rundshaas, gewokte primeurgroentjes & aardappelgratin
*Duo van aardbeiendessert & verse munt
*Koffie of thee met chocoladesnoepje

Menu H 75,00 €

*Rundscarpaccio met gerookte look, grana padano & parmezaanschilfers
of
Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten met tartaar van yellow fin tonijn & slaatje
*Pompoensoepje met Camembert
*Lamsfilet met puree van geitenkaas & Gandaham
of
Grietfilet op een bedje van prei met kasteelaardappeltjes
*Appeltje in de oven met kaneelijs op grootmoeders wijze
*Koffie of thee met dikmakertje

Menu I 80,00 

*Bisque van Canadese kreeft & Armagnac
*Opgevulde tongfilets met champagnesaus
of
Geroosterde Zeebaars met venkel & gember, tomaat & citroengras 
*Gegrilde lamsfilet met wilde thym, primeurgroenten & aardappelgratin met rozemarijn
of
Chateaubriand met béarnaisesaus, krielaardappelen met spek & tuinkruiden
*Dessertpalet van de chef
*Stravve kèffe méé kreiëm fotee

Menu J 90,00 €

*Huisbereide Ganzelever met confituur van verse & gedroogde vijgen
*Bisque van Canadese kreeft met steranijs
*Sorbet van ‘Marc de champagne’
*Lamsfilet met vitelottepuree, geitenkaas & Gandaham
of
Lotte met grijze garnaaltjes & saffraan
*Stracciatella-ijs met chocoladeschilfers & banaan
*Glaasje champagne De Castellane

Kindermenu 27,50 €

*Tomatensoep met balletjes 
*Borst van hoevekip met appelmoes en verse frietjes 
of Mini fishsticks met aardappelpuree 
of Verse hamburger met appelmoes en verse frietjes
of Kinderspaghetti met ovenverse broodjes
*Kinderijsje


*Aperitiefformule met Cava Grand Fiësta Brut:
(Parelende Cava Brut & fruitsap + repasse met koude & warme hapjes)
 + 19,50 €
*Wijn/Drankenformule:
(Witte, rode wijn & tafelwater + repasse, tijdens menu)
Wie geen wijn drinkt heeft keuze uit bieren of frisdranken. Deze formule eindigt na het 
uitschenken van de koffie of thee
 + 15,50 €

Indien u in deze menu’s uw gading niet vindt, maak dan vrijblijvend een afspraak met onze chef.
Hij zal u graag helpen u te begeleiden, naar het welslagen van uw feest, ongeacht uw budget.
Wenst u een ijstaart of bisquit, alles kan besproken worden!
Evenals u een ijslammetje wenst ipv de voorgestelde desserten (Communie)

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken