Heerlijk eten met dagverse producten
Grand Café “Den Abazjoer” wil van al uw feesten een ‘echt feest’ maken.
Onze chef heeft met zorg enkele suggestiemenu’s voor u samengesteld, zodat u ruimschoots thuis een keuze kan maken. Uiteraard kunnen wij ook voor u een klassiek menu samenstellen, afhankelijk van uw budget.
Kortom, welkom in de culinaire wereld van Grand Café “ Den Abazjoer”.
Onze chef staat graag te uwer beschikking mocht u eventuele vragen of suggestiemenu's hebben.
Hij helpt u dan ook graag met het samenstellen van uw menu.
Aarzel dus niet, om van uw feest een ‘echt feest’ te maken!
Menu A 45,00 €
*Italiaanse ham met meloen en roquettesalade, vergezeld van een scheutje rode porto
of
Duo van kaas-en garnaalkroketjes met gefrituurde peterselie
*Krokante Zeewolffilet op een puree van saffraan
of
Zacht gegaard varkensgebraad met warme seizoensgroentjes, overgoten met een bordelaisesaus
& amandelkroketjes
*Huisbereide mousse van Callebaut-chocolade
of
Crème brulée met exotisch fruit
*Koffie of thee met chocolade
Menu B 45,00 €
*Gemarineerde verse zalm met zure dilleroom & krokante toast
of
Tomaat Mozarella met pesto & basilicum
*Gevulde kalkoenfilet met seizoensgroentjes, archiducsaus & krokant aardappelgebak
of
Gepocheerde roodbaarsfilet met brandade van bloemkool & sausje van paprika
*Dame Blanche
of
Profiteroles met chocoladesaus
*Koffie of thee met praline
Menu C 50,00 €
*Gandahamkroketjes op een gemengde salade met stukjes meloen
of
Scampi curry met rode cherrytomaatjes
*Melkvarkentje met mosterdroomsaus, gebakken witlof & rösti-aardappelen
of
Kabeljauw met prei, blanke botersaus & kasteelaardappelen
*Huisbereide Tiramisu met verse karamel
of
Mövenpick vanilleijs met warme krieken & geroosterde amandelen
*Koffie of thee met mondjesplezier
Menu D 50,00 €
*Cocktail van grijze garnalen uit de Noordzee
of
Rundscarpaccio met appelkappertjes, parmezaan & ruccola
*Eendeborst met gekarameliseerde appeltjes, gedroogde vijgen & kroketjes
of
Konijnenbout met kriekenbier & krokant gebak
*Sorbetpalet met exotisch fruit & vruchtencoulis
of
Panna cotta van kokos & baby-ananas
*Koffie of thee met verwennertje
Menu E 55,00 €
*Tartaar van Schotse zalm met radijssausje & tuinsla
of
Carpaccio van tonijn met tapenade van zwarte olijven & kappertjes
*Bloemkoolsoep met pancetta
*Gelakte eendenborst met gekarameliseerd fruit & amandelkroketjes
of
Gebraiseerd speenvarken met seizoensgroentjes, licht mosterdsausje geparfumeerd met gember
& krokant gebak
*Dessertbord “Den Abazjoer”
*Braziliaans aroma of thee met versnapering
Menu F 65,00 €
*Gerookte Zalm met mierikswortelsaus, knapperige toastjes
& cresson
of
Rundscarpaccio met appelkappertjes, parmezaan & ruccola
*Aspergeroomsoep met kwarteleitje & broodcroutons
*Parelhoenfilet met Véronique-sausje, vleugje cointreau, muskaatdruifjes
& aardappelgarnituur
of
Geroosterd varkenshaasje met seizoensgroentjes, aardappelkroketjes en archiducsaus
*Bisquit van fruit op vanillecoulis
*Koffie of thee met mondjesplezier
Menu G 75,00 €
*Graved-lax met tempura van scampi
of
Carpaccio van zwaardvis met geconfijte citroen
*Consommé van ossenstaart met fijne groentjes
*Gepocheerde grietfilet met zalfje van wortelen, tuinbonen & beurre blanc
of
Gebakken Tournedos van rundshaas, gewokte primeurgroentjes & aardappelgratin
*Duo van aardbeiendessert & verse munt
*Koffie of thee met chocoladesnoepje
Menu H 75,00 €
*Rundscarpaccio met gerookte look, grana padano & parmezaanschilfers
of
Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten met tartaar van yellow fin tonijn & slaatje
*Pompoensoepje met Camembert
*Lamsfilet met puree van geitenkaas & Gandaham
of
Grietfilet op een bedje van prei met kasteelaardappeltjes
*Appeltje in de oven met kaneelijs op grootmoeders wijze
*Koffie of thee met dikmakertje
Menu I 80,00 €
*Bisque van Canadese kreeft & Armagnac
*Opgevulde tongfilets met champagnesaus
of
Geroosterde Zeebaars met venkel & gember, tomaat & citroengras
*Gegrilde lamsfilet met wilde thym, primeurgroenten & aardappelgratin met rozemarijn
of
Chateaubriand met béarnaisesaus, krielaardappelen met spek & tuinkruiden
*Dessertpalet van de chef
*Stravve kèffe méé kreiëm fotee
Menu J 90,00 €
*Huisbereide Ganzelever met confituur van verse & gedroogde vijgen
*Bisque van Canadese kreeft met steranijs
*Sorbet van ‘Marc de champagne’
*Lamsfilet met vitelottepuree, geitenkaas & Gandaham
of
Lotte met grijze garnaaltjes & saffraan
*Stracciatella-ijs met chocoladeschilfers & banaan
*Glaasje champagne De Castellane
Kindermenu 27,50 €
*Tomatensoep met balletjes
*Borst van hoevekip met appelmoes en verse frietjes
of Mini fishsticks met aardappelpuree
of Verse hamburger met appelmoes en verse frietjes
of Kinderspaghetti met ovenverse broodjes
*Kinderijsje
*Aperitiefformule met Cava Grand Fiësta Brut:
(Parelende Cava Brut & fruitsap + repasse met koude & warme hapjes) + 19,50 €
*Wijn/Drankenformule:
(Witte, rode wijn & tafelwater + repasse, tijdens menu)
Wie geen wijn drinkt heeft keuze uit bieren of frisdranken. Deze formule eindigt na het
uitschenken van de koffie of thee + 15,50 €
Indien u in deze menu’s uw gading niet vindt, maak dan vrijblijvend een afspraak met onze chef.
Hij zal u graag helpen u te begeleiden, naar het welslagen van uw feest, ongeacht uw budget.
Wenst u een ijstaart of bisquit, alles kan besproken worden!
Evenals u een ijslammetje wenst ipv de voorgestelde desserten (Communie)